Wellicht is de vraag bij je opgekomen wat de tarieven zijn van de hulp die wij aanbieden. We hebben heel lang nagedacht over dit onderwerp. Toen Eindeloos vrij ooit begon hebben we ons vooral op 'gebedspastoraat' gericht. Eigenlijk zou je dit de basis kunnen noemen die beschikbaar moet zijn voor elke christen. Jezus heeft alles voor ons verdiend en daarom geloven wij dat geld nooit een probleem mag zijn voor deze hulp die wij bieden. Wij weten dat de prijzen in de geestelijke gezondheidszorg en christelijke counseling fors zijn en voor veel mensen te fors om hulp te zoeken. De tarieven die wij hanteren zijn inkomensafhankelijk en naar draagkracht en wij willen niet meegaan in de enorme prijzen die we om ons heen horen. Daarnaast mag geld nooit een probleem zijn om hulp te kunnen krijgen. Mochten onze tarieven te hoog voor je zijn, klik dan niet door, maar geef dat op het aanmeldformulier dan aan, dan komen we zeker tot een oplossing.


  Het totaaloverzicht van de tarieven:

  Gebedspastoraat
  - Kosten inkomensafhankelijk en naar draagkracht. Tijdens de intake bespreken we dit en maken we hier een afspraak over, afhankelijk van jouw situatie. Richtprijzen waar we dan aan denken zijn: 
     - Onder brutojaarinkomen van 30.000, alleen een onkostenvergoeding: €25,00 per gesprek (Reiskosten 2 teamleden á 20 km v.v. en kosten gespreksruimte)
     - Brutojaarinkomen tussen 30.000-40.000: €45,00 per gesprek
     - Brutojaarinkomen boven 40.000: €52,50 per gesprek
  - Omvang traject: Tussen 8-12 gesprekken van 1,5-2 uur per keer, afgesloten met een gebedsdag

  Pastorale hulpgroep
  - Kosten: €15,00 per dagdeel
  - Omvang: 5 dagdelen in een groep, verspreid over 10 weken

  Coachingstrajecten

  Persoonlijk pastorale coaching
  - Kosten inkomensafhankelijk: 
     - Onder brutojaarinkomen van 30.000: €45,00 per uur
     - Brutojaarinkomen tussen 30.000-40.000: €52,50 per uur
     - Brutojaarinkomen boven 40.000: €60,00 per uur
  - Omvang traject: 7 sessiegesprekken van 1 á 1,5 uur

  Wandelcoaching 
  - Kosten: €15,00 per wandeling
  - Omvang: 5 dagdelen in een groep verspreid over minimaal 5 en maximaal 10 weken

  Mochten deze bedragen echt niet haalbaar zijn dan is er altijd overleg mogelijk. Geef dit dan aan op je aanmeldformulier

  Mocht je de bediening van Eindeloos vrij een warm hart toedragen en deze financieel willen ondersteunen, stuur ons dan even een mailtje. Wij zullen dan onze bankgegevens aan je doorgeven.


  Ervaar jij in je leven op emotioneel of
  op geestelijk gebied blokkades?

  Zijn er dingen in je leven waarvan jij het
  gevoel hebt de regie kwijt te zijn?

  Ben je in de psychiatrie vastgelopen maar
  is er nooit geestelijk naar je gekeken?

  Is God in je leven zover weg en is de
  relatie met God zo moeilijk?

  Loop je altijd met angst, dwanggedachten
  of misschien iets dat hier op lijkt?

  Kun je niet van jezelf houden of zelfs
  niet eens in de spiegel kijken?

  Eindeloos vrij

  Eindeloos vrij is een bediening van gebedspastoraat om mensen te helpen die zijn vastgelopen in hun leven. Wij zijn een interkerkelijk team van pastoraal werkers die geschoold en getraind zijn in gebedspastoraat.

  Gebedspastoraat

  Gebedpastoraat is een vorm van pastoraat waarbij we mensen helpen hun identiteit en autoriteit in Christus te vinden en we helpen mensen vrij te komen van verkeerde bindingen in hun leven.

  Coaching

  Naast gebedspastoraat bieden we ook verschillende vormen van coaching aan. Lang niet iedereen heeft gebedspastoraat nodig, soms wil je gewoon een nieuwe stap in je leven ontdekken. Daar helpen we graag bij.

  Aanmeldingen

  Om in aanmerking te komen voor een persoonlijk traject is aanmelding nodig, maar het is ook mogelijk om eerst mee te doen aan andere vormen van coaching of hulp om daar te ontdekken wat je nodig hebt.

  © 2023 Eindeloos vrij. All Rights Reserved.