Tijd voor meer rust en ruimte in je hoofd? Ruimte in je hoofd geeft ook meer ruimte voor God in je leven. Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor je niet genoeg rust in je hoofd hebt en te weinig rust is niet goed. In de hulpverlening wordt vaak gezegd dat wandelen goed voor je is, maar in je eentje doe je dat niet zo snel. Loop daarom eens met ons mee en laat je inspireren, krijg nieuwe inzichten en laat je bemoedigen door Gods boodschap voor jouw leven.

  We lopen verschillende Bezinningswandelingen. We lopen een serie wandelingen met het thema 'Rust in je hoofd'. Deze serie is een vorm van begeleiding voor mensen met burn-out klachten, overspannenheid, somberheid of die in een periode van revalidatie zitten, maar ook als je gewoon meer rust in je hoofd zoekt en meer op God gericht wilt zijn. Het is vooral gericht op ontspanning en bezinning. We wandelen ook Bezinningswandelingen met een specifieke focus en die bestaat uit één wandeling, daarmee willen je helpen om Gods stem te verstaan of te groeien in je identiteit. 

  Als je interesse hebt in deze vorm van wandelen en bezinnen, meld je dan aan via het aanmeldformulier overige activiteiten.

  Serie wandelingen 'Rust in je hoofd'
  Doel: Rust en ruimte creëren in je hoofd. Deze serie wandelingen is vooral een aanrader voor mensen die overbelast zijn of klachten hebben rond somberheid. Het heeft de voorkeur dat je de hele serie wandelingen meeloopt, maar losse wandelingen meelopen is ook mogelijk, maar dit is wel afhankelijk van de ruimte die er in de groep is. 
  Data: 9 en 23 januari, 6 en 20 februari, 5 en 19 maart en 2 april 2020. 
  Tijd van 10:00-13:00 uur.
  Locatie: Alblasserwaard
  Afstand: 5-9 km
  Groepsgrootte: Groep start bij 7 aanmeldingen. Maximaal aantal per groep: 12 deelnemers.
  Prijs: € 90,00 voor 7 ochtenden of € 15,00 per ochtend, incl. koffie/thee en soep
  (als de kosten te hoog zijn, is in overleg mogelijk om in individuele situaties afspraken daarover te maken)

  Wandeling 'Gods stem verstaan'
  Doel: Deze wandeling helpt je om Gods stem te verstaan en de natuur helpt daarbij ook. Zoals Jezus gelijkenissen vertelde vanuit de beelden die hij in de natuur zag, zo helpen we je om vanuit wat we onderweg zien en ervaren, te luisteren naar Gods stem. Het helpt je om anders te gaan kijken wat God ons in de natuur geeft, maar je zult ook ervaren dat de rust van de natuur je helpt om Gods stem beter te verstaan.
  Datum: Zaterdag 9 mei 2020
  Tijd: 9:30-13:00
  Locatie: Rottemeren, Rotterdam
  Afstand 12 km
  Groepsgrootte: Wandeling start bij 7 aanmeldingen. Maximaal aantal per groep: 15 deelnemers, of als je als groep aanmeldt, in overleg
  Prijs: €15,00 per persoon

  Wandeling 'Wandelen in je identiteit'
  Doel: Deze wandeling helpt je om te wandelen in wie je in Christus bent. Door wat we onderweg zien en wat we met elkaar delen, helpen we je groeien in wie je in Christus bent.
  Datum: Nog niet bekend
  Tijd: 9:30-13:00 uur
  Locatie: Nog niet bekend
  Afstand: 10 km
  Groepsgrootte: Wandeling start bij 7 aanmeldingen. Maximaal aantal per groep: 12 deelnemers, of als je als groep aanmeldt, in overleg
  Prijs: €15,00 per persoon


  Groeien in je identiteit en weten
  wie je echt mag zijn!

  Niet langer afhankelijk zijn van de
  mening van anderen!

  In zeven stappen groeien in
  je bestemming!

  Leren om Gods stem te verstaan en
  dat als basis laten zijn in je beslissingen!

  Je toekomst laten bepalen door wie
  je bent en niet het verleden!

  Vrijheid is niet langer een droom
  maar je ervaart het als Gods cadeau!

  Eindeloos vrij

  Eindeloos vrij is een bediening van gebedspastoraat om mensen te helpen die zijn vastgelopen in hun leven. Wij zijn een interkerkelijk team van pastoraal werkers die geschoold en getraind zijn in gebedspastoraat.

  Gebedspastoraat

  Gebedpastoraat is een vorm van pastoraat waarbij we mensen helpen hun identiteit en autoriteit in Christus te vinden en we helpen mensen vrij te komen van verkeerde bindingen in hun leven.

  Coaching

  Naast gebedspastoraat bieden we ook verschillende vormen van coaching aan. Lang niet iedereen heeft gebedspastoraat nodig, soms wil je gewoon een nieuwe stap in je leven ontdekken. Daar helpen we graag bij.

  Aanmeldingen

  Om in aanmerking te komen voor een persoonlijk traject is aanmelding nodig, maar het is ook mogelijk om eerst mee te doen aan andere vormen van coaching of hulp om daar te ontdekken wat je nodig hebt.

  © 2020 Eindeloos vrij. All Rights Reserved.