De pastorale hulpgroep is iets dat wij aanbieden ter ondersteuning en voorbereiding op persoonlijke trajecten en daarnaast bieden wij dit aan voor iedereen die wil groeien in identiteit en autoriteit in Christus.

  Wij zien in de persoonlijke trajecten, dat vooral belangrijk is om te leren stappen te zetten in identiteit en autoriteit. Dit kan al tot grote overwinningen leiden, terwijl je nog niet eens aan je persoonlijke traject bent gestart en het kan al zoveel meer rust in je leven gaan brengen. 

  Voor heel veel mensen die zich aanmelden voor een persoonlijk traject ligt in dit bovenstaande al een hele grote sleutel naar vrijheid in Christus. 

  Dat heeft gemaakt dat we ervoor hebben gekozen om een pastorale hulpgroep op te starten. Deze bestaat uit 5 avonden waarin je een klein stukje onderwijs krijgt en daarna met elkaar in gesprek gaat. Uiteraard worden deze avonden begeleid door teamleden van Eindeloos vrij. Bij de pastorale hulpgroep gaan we diep door op persoonlijke ervaring, maar ook op thema’s hoe je in je autoriteit kunt gaan staan en hoe de geestelijke wapenrusting functioneert. 

  De thema's van de avonden zien er als volgt uit:
  - Vrijheid en identiteit
  - Ontmasker het kwaad
  - Weersta het kwaad
  - Overwin het kwaad
  - Hoe behoud jij je vrijheid 

  Iedereen die zich aanmeldt voor een persoonlijk traject krijgt altijd de gelegenheid om deel te nemen aan de pastorale hulpgroep, maar als er voldoende ruimte is in deze groep is het ook mogelijk dat anderen meedraaien in deze groep om zo sterker in identiteit en autoriteit te worden. We willen er naartoe dat deze pastorale hulpgroep doorlopend blijft draaien, zodat daar geen wachtlijst voor hoeft te zijn. 

  Op dit moment staat er nog geen Pastorale hulpgroep gepland. Bij voldoende aanmeldingen zullen we weer een groep starten. Aanmelden kan via het aanmeldformulier overige activiteiten.


  Ervaar jij in je leven op emotioneel of
  op geestelijk gebied blokkades?

  Zijn er dingen in je leven waarvan jij het
  gevoel hebt de regie kwijt te zijn?

  Ben je in de psychiatrie vastgelopen maar
  is er nooit geestelijk naar je gekeken?

  Is God in je leven zover weg en is de
  relatie met God zo moeilijk?

  Loop je altijd met angst, dwanggedachten
  of misschien iets dat hier op lijkt?

  Kun je niet van jezelf houden of zelfs
  niet eens in de spiegel kijken?

  Eindeloos vrij

  Eindeloos vrij is een bediening van gebedspastoraat om mensen te helpen die zijn vastgelopen in hun leven. Wij zijn een interkerkelijk team van pastoraal werkers die geschoold en getraind zijn in gebedspastoraat.

  Gebedspastoraat

  Gebedpastoraat is een vorm van pastoraat waarbij we mensen helpen hun identiteit en autoriteit in Christus te vinden en we helpen mensen vrij te komen van verkeerde bindingen in hun leven.

  Coaching

  Naast gebedspastoraat bieden we ook verschillende vormen van coaching aan. Lang niet iedereen heeft gebedspastoraat nodig, soms wil je gewoon een nieuwe stap in je leven ontdekken. Daar helpen we graag bij.

  Aanmeldingen

  Om in aanmerking te komen voor een persoonlijk traject is aanmelding nodig, maar het is ook mogelijk om eerst mee te doen aan andere vormen van coaching of hulp om daar te ontdekken wat je nodig hebt.

  © 2023 Eindeloos vrij. All Rights Reserved.