Het klinkt allemaal zo mooi: Als je weet wie je in Christus bent, mag jij zijn die je bent. Maar de vraag: 'Wie bepaalt wie ik ben' is voor een lastige vraag. Je geeft misschien wel leiding aan een team, maar je twijfelt nog steeds vaak aan jezelf en het lukt maar niet om echt in je bestemming te wandelen. Of je blijft maar denken vanuit de ander, in plaats van uit jezelf. Dan is 'Persoonlijk pastorale coaching' iets voor jou!

  Misschien heb je er al vaker over nagedacht om iets aan je twijfel en onzekerheid te gaan doen en zou je eigenlijk wel hulp willen om sterker te worden. Wat zou het geweldig zijn als je echt vanuit een gezonde identiteit zou kunnen leven en dat je nooit meer zou twijfelen aan jezelf! En bovenal, als die twijfel en onzekerheid er nu eens niet was, zou je veel meer stappen in je leven durven zetten. Als je op dit gebied hulp gaat zoeken is er ongelofelijk veel te krijgen. Maar wat nu als je beseft dat je pas echt aan jezelf kunt bouwen op het moment dat je fundament goed is? Juist, dan moet je eerst zorgen dat je fundament goed is.

  Het coachingstraject 'Persoonlijk pastorale coaching' is erop gericht dat je vanuit een stabiel fundament gaat bouwen aan je identiteit. Dat fundament is alleen te vinden in een gezond Godsbeeld en zelfbeeld. Tijdens het traject werk je in 7 sessies aan je identiteit in Christus en begin je waar je nu bent en kijk je eerst na hoe jij bent geworden die je nu bent, om vervolgens met Gods ogen naar jezelf te kijken. Tijdens het traject word je uitgedaagd om het verleden achter je te laten en je toekomst te laten bepalen door te wandelen in je bestemming. Het traject is intensief vraagt een bewuste keus om hieraan te beginnen en vraagt naast de sessiegesprekken ook dat je toe wilt passen wat je leert.

  Na elke sessie word je gevraagd om een reflectie op het gesprek te schrijven aan de hand van een aantal reflectievragen en krijg je een aantal sessiespecifieke opdrachten mee naar huis om echt te oefenen om te leven vanuit je echte identiteit.

  Praktische informatie
  Gesprekslocatie: Meerdere gesprekslocaties omgeving Dordrecht, of in overleg alternatieve gesprekslocaties elders

  Traject: 7 sessies van 1 á 1,5 uur
  Kosten: Inkomensafhankelijk tussen €45,00 en €60,00 per uur en reiskosten (bij alternatieve gesprekslocaties) á € 0,28 per kilometer. Meer informatie over de tarieven vind je op de tarievenpagina.

  Vul het aanmeldformulier overige activiteiten in voor meer informatie en aanmelden.


  Groeien in je identiteit en weten
  wie je echt mag zijn!

  Niet langer afhankelijk zijn van de
  mening van anderen!

  In zeven stappen groeien in
  je bestemming!

  Leren om Gods stem te verstaan en
  dat als basis laten zijn in je beslissingen!

  Je toekomst laten bepalen door wie
  je bent en niet het verleden!

  Vrijheid is niet langer een droom
  maar je ervaart het als Gods cadeau!

  Eindeloos vrij

  Eindeloos vrij is een bediening van gebedspastoraat om mensen te helpen die zijn vastgelopen in hun leven. Wij zijn een interkerkelijk team van pastoraal werkers die geschoold en getraind zijn in gebedspastoraat.

  Gebedspastoraat

  Gebedpastoraat is een vorm van pastoraat waarbij we mensen helpen hun identiteit en autoriteit in Christus te vinden en we helpen mensen vrij te komen van verkeerde bindingen in hun leven.

  Coaching

  Naast gebedspastoraat bieden we ook verschillende vormen van coaching aan. Lang niet iedereen heeft gebedspastoraat nodig, soms wil je gewoon een nieuwe stap in je leven ontdekken. Daar helpen we graag bij.

  Aanmeldingen

  Om in aanmerking te komen voor een persoonlijk traject is aanmelding nodig, maar het is ook mogelijk om eerst mee te doen aan andere vormen van coaching of hulp om daar te ontdekken wat je nodig hebt.

  © 2023 Eindeloos vrij. All Rights Reserved.