Het lijkt alsof je in een gevangenis zit, de tralies vasthoudt en buiten ziet dat iedereen vrij is, maar jij niet. Kom je met of zonder hulp tot op dit moment niet verder? Lees dan eens door...

  Er is namelijk wel iets aan te doen. Geloof niet in de leugen dat het altijd zo zal blijven. God heeft je bestemd om vrij te zijn. Vrij in je relatie met Hem, maar ook vrij in relatie met jezelf en met anderen. Het is niet Gods bedoeling dat jij blokkades ervaart in je leven, God verlangt jouw vrijheid. 

  Door gebedspastoraat kunnen wij je helpen we je leven op de rails te krijgen. Gebedspastoraat is een intensieve vorm van pastoraat waar je heel je leven in Gods licht brengt en geestelijk je leven opruimt. Vaak wordt ook de term 'bevrijdingspastoraat' genoemd, maar wij gebruiken liever de term 'gebedspastoraat' omdat het niet altijd om bevrijding gaat, maar ook heel vaak om innerlijke genezing. Klik in het menu op 'Wat is gebedspastoraat' zodat we je kunnen uitleggen hoe we je kunnen helpen. 


  Ervaar jij in je leven op emotioneel of
  op geestelijk gebied blokkades?

  Zijn er dingen in je leven waarvan jij het
  gevoel hebt de regie kwijt te zijn?

  Ben je in de psychiatrie vastgelopen maar
  is er nooit geestelijk naar je gekeken?

  Is God in je leven zover weg en is de
  relatie met God zo moeilijk?

  Loop je altijd met angst, dwanggedachten
  of misschien iets dat hier op lijkt?

  Kun je niet van jezelf houden of zelfs
  niet eens in de spiegel kijken?

  Eindeloos vrij

  Eindeloos vrij is een bediening van gebedspastoraat om mensen te helpen die zijn vastgelopen in hun leven. Wij zijn een interkerkelijk team van pastoraal werkers die geschoold en getraind zijn in gebedspastoraat.

  Gebedspastoraat

  Gebedpastoraat is een vorm van pastoraat waarbij we mensen helpen hun identiteit en autoriteit in Christus te vinden en we helpen mensen vrij te komen van verkeerde bindingen in hun leven.

  Coaching

  Naast gebedspastoraat bieden we ook verschillende vormen van coaching aan. Lang niet iedereen heeft gebedspastoraat nodig, soms wil je gewoon een nieuwe stap in je leven ontdekken. Daar helpen we graag bij.

  Aanmeldingen

  Om in aanmerking te komen voor een persoonlijk traject is aanmelding nodig, maar het is ook mogelijk om eerst mee te doen aan andere vormen van coaching of hulp om daar te ontdekken wat je nodig hebt.

  © 2023 Eindeloos vrij. All Rights Reserved.