HulpvragenMisschien was het gelijk de eerste zin op deze website, of misschien heeft iemand je naar deze website verwezen en herken je zoveel dingen en denk je nu: ik wil echt geholpen worden! Er is echt hulp! Wij willen je vragen om als jij het besluit neemt om geholpen te willen worden, het aanmeldformulier in te vullen.

Hierdoor krijgen wij een inzicht in de problemen of blokkades waar jij tegenaan loopt. Op basis van je aanmeldformulier beoordelen we je aanmelding en bekijken we dat voor jou de beste route is.


 

Misschien denk je nu nog: Ik ga dat echt niet doen, wat zullen ze er wel van vinden. Laten we dit zeggen: niets is raar, niets is gek en schamen voor je problemen hoeft al helemaal niet. Kies voor vrijheid in je leven, vrijheid met God, vrijheid met jezelf en vrijheid met je naaste.


En even de kleine letters: Omdat Jezus onze vrijheid heeft verdiend, mag geld nooit een probleem zijn om geholpen te worden. Wij werken op basis van giften. Door te doen wat Jezus van ons vraagt, geloven we dat Hij in de rest zal voorzien.


Klik hier voor het aanmeldformulier voor gebedspastoraat
 

Pinksteren 3