Persoonlijke counseling

 

Naast het gebedspastoraat is er soms meer nodig. Je zou kunnen zeggen dat het gebedspastoraat de basis is om in vrijheid met God te kunnen leven, maar daarmee zijn niet alle gewoontes doorbroken. Zowel geestelijke gewoontes als sociale gewoontes zitten er soms heel diep in. Iemand die bijvoorbeeld zijn hele leven gedacht heeft dat hij niets waard is, kan die leugen wel verbreken, maar de waarheid toepassen kost soms wel tijd.

 

Daarom bieden we naast het gebedspastoraat ook persoonlijke counseling aan. We zijn dit nog aan het opzetten. Zeker omdat we ook breder willen kijken dan alleen het verlengstuk van het gebedspastoraat. Op termijn zouden we ook iemand met een pedagogische achtergrond en ook andere disciplines willen toevoegen aan persoonlijke counseling, zodat er ook op specialistischere terreinen een stukje begeleiding kan komen.

 

Daarnaast is persoonlijke counseling ook een optie op het moment dat er geen sprake van gebondenheid is, maar dat je behoefte hebt een een bepaalde vorm van coaching. Wil je meer informatie, dan kun je via het contactformulier contact met ons opnemen.